....Cursisten tonen werk in de Hall of Fame....Workshops beeldhouwen bij B&B DE Bloemberg....Beeldhouwlessen in Anna Paulowna

 

   

Start
Aart Prins
Workshops
Nieuws
Contact
Werk cursisten
 

Workshop in De Bloemberg

Er is afgelopen zomer weer een workshop beeldhouwen geweest bij Bed en Breakfast De Bloemberg in Drenthe.
De workshop was weer een succes. Er zijn mooie beelden gemaakt.

Bekijk de foto's maar!

Voor meer informatie: www.debloemberg.nl .

 

Expositie van cursisten in het weefhuis in Zaandijk

4 en 5 april 2010 hebben de cursisten beeldhouwen, samen met cursisten acrylschilderen, edelsmeden en aquarelschilderen van Fluxus in Zaandam, hun werk getoond in het mooie oude Weefhuis te Zaandijk. Het was een druk bezocht succes.
Zie http://www.wp.hetweefhuis.nl
Jolanda Hoogendoorn, een Zaanse fotografe, die o.m. voor het Noordhollands Dagblad werkt, heeft onderstaande foto's voor de krant gemaakt. De overzichtsfoto is geplaatst bij een artikel van Saskia Nassenstein in dezelfde krant van vrijdag 3 april 2010. Jolanda was zo vriendelijk deze foto's beschikbaar te stellen.
Voor meer mooie foto's: http://www.jolandahoogendoorn.com/frameset1.html

Wil je meer weten over Fluxus en het aanbod, of je opgeven voor een cursus,
Ga dan naar: www.fluxus.nl

Workshops op maat

Aart geeft 'Workshops op Maat'.

bullet

Kleine workshops beeldhouwen van een (zater)dag in zijn atelier, voor € 45 p.p. Koffie, thee en een wijntje bij het nazitten inbegrepen, exclusief lunch en steen. Min. 6, max. 8 personen.

bullet

En workshops beeldhouwen van één, of meerdere dagen, op locaties naar keuze, accommodatie naar keuze en groep naar keuze. Prijs op aanvraag. Een groepje cursisten heeft bijvoorbeeld zelf een workshop bij de Bloemberg in Drenthe georganiseerd.(zie ook verder op deze website.)

bullet

Organiseert u dus een bedrijfsuitje, of heeft u een vriendenclub, waarmee u eens iets anders wilt, of een familiefeestje, vraag dan gerust naar de mogelijkheden. Aart maakt graag een offerte voor u.

Workshop speksteen
Afgelopen jaren hebben verschillende groepjes mensen bij Aart in zijn atelier gewerkt aan hun beelden. Tussen de middag hebben zij geluncht bij een restaurant naar keuze in Hoorn.
Moe en voldaan liepen zij de deur van het atelier weer uit aan het eind van de dag. Aan een datum voor de volgende keer wordt al gewerkt!

Les in het atelier

Aart geeft iedere  dinsdagavond van 19.30-22.30  en dinsdagochtend van 09:00-12:00 les in zijn atelier.
U kunt dan voor € 20,00
per dagdeel, of met een 5 rittenkaart voor 100,00, les krijgen van Aart en gebruik maken van het gereedschap. Er is ruimte voor maximaal acht mensen.
Het atelier is te vinden in de Muntstraat 4d, in Hoorn.

Mail even om te vragen of er nog plaats is: aart-prins@live.nl

Hier zijn alvast wat foto's van het atelier.


 

 Copyright
© 2003 - Aart Prins

hit counter